Sunday, November 7, 2010

Kini Bertemu Kembali..

hello u allz..actly aku tgh bosan ni..da la skrg asyik hujan jer...rse cam nak tidoooooo jer..haih,x bley dilayan sgt ni..tdo bnyk sgt pn x bgus jgk kn?

ok.skunk aku terigt kat sorg best friend aku yg aku da lame sgt2 x jupe.. :'(



budak cantik kat atas ni nme dy Fairuz Faliana Binti Ibrahim..dy ni bestfriend aku waktu kat ehsan dulu..dy ni best..otak gler2..nx jd bff aku otak mzti gler2 skit an..hahaha..fairuz ni dulu waktu skola pnya la brutal..skunk aku tgk..alahai, feminin gler..and yg pntg ko brtmbh cantik dr dulu syg..

aku ngn fairuz sama skola waktu form 1 and form 2..lepas tu waktu form 3 kteowg pindah..aku ke toksera, and dy ke bukit rangin..lepas da lme lost contack..ttbe dy add aku kat facebook..aku trkejut gler wktu tu..slme ni puas aku mencari dy tp still x jupe..tgk2 dy yg add aku..mmg hppy gler2 la ble jupe blik..msing2 da bnyk prubhn..dy yg dulu brutal skrg da jd pompuan..klu dulu dlm group aku, aku sowg jer yg cm feminin sikit..yg laen cm brutal jer..hahah..rndu la syg time nx lepak2 ngn kau!

fairuz,klu ko bc blog aku ni 1 ari nnt..aku nx kau thu aku still syg kau mcm dulu..even aku da ada kawan lain and kau pun da ada kwn baru tapi aku still syg kau..aku x sbr nx abis spm..lpz tu nx jupe kau..aku rindu sgt2 kt kau..sumpah!

aku hrp kite sme2 bley jwp SPM dgn baik nnt..aku sentiase doakan yg terbaik utk kau..i love u so much, dear!!


p/s : kau la saksi tragedi kt dpn ehsan dulu an..wktu tu kte form 2..igt lg?fyi, kes tu da ttp aw..anyway thanx eyh for the everything.. :)